ma - vr. 09.00 - 17.00 uur
Briefpapier

Aanleverspecificaties

Bestanden bij voorkeur aanleveren als (certified) PDF, met ingesloten lettertypes en afbeeldingen.
In overleg kunnen bestanden worden aangeleverd in andere bestandsformaten (jpg, eps, psd, ai).

Bestanden aanleveren met 3 mm afloop aan alle zijden en snijtekens. Let op: bij diverse artikelen wordt er meer afloop gevraagd, zie voor meer informatie het betreffende werkblad.

Wij raden u aan om afbeeldingen te gebruiken met een minimale resolutie van 300 dpi. Uw drukwerk wordt minder scherp bij een lagere resolutie. Wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met een lage resolutie. Indien u toch een bestand aanlevert met een lage resolutie is DrukDrukDrukker.nl niet aansprakelijk voor tegenvallende resultaten.

Wij adviseren u om rekening te houden dat uw tekst altijd 5 mm binnen het eindformaat valt. Dan weet u zeker dat teksten (of afbeeldingen) niet komen te vervallen of te dicht langs de snijrand staan.

Het is niet mogelijk om in Word, Publisher of PowerPoint drukbare bestanden te maken. U kunt deze bestanden wel omzetten naar een pdf. Komt u er niet uit dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen uw bestand omzetten naar een drukklaar bestand, wij rekenen hiervoor een bedrag van minimaal € 15 per bestand (kosten zijn afhankelijk van omvang bestand). Let op: u heeft bij dit soort bestanden eerder kans op drukwerk met tegenvallende resultaten. 

CMYK kleuren
Full colour bestanden moeten opgemaakt worden in CMYK. PMS kleuren dient u voor full colour drukwerk om te zetten naar CMYK.
Let op bij overheersend zwarte achtergronden dat u niet meer dan 280% kleurdekking (totaal van %C + %M + %Y + %K) geeft. Hogere kleurdekking geeft vlekken in uw drukwerk.
Bij drukwerk in PMS-kleuren: de kleurcodes ontvangen wij graag in uw document.


Drukwerk met UV-spot lak

De plekken waar u de UV-spot lak wilt hebben kunt u aangeven in een extra bestand. De spot plekken dienen aangegeven te worden met 100% K (zwart).

Afloop
Voor de volgende artikelen vragen wij een aangepaste afloop: (zie hiervoor ook het bijbehorende werkblad)
  • Vlaggen/beachvlaggen: 15 mm afloop rondom
  • Spandoeken: 40 mm afloop rondom
  • Forex/Dibond/Foam/Trespa: 10 mm afloop rondom
  • Canvas: 30 mm afloop rondom

Uploaden bestand

U kunt na betaling van uw bestelling uw bestand uploaden via onze site of u kunt het sturen met www.drukdrukdrukker.wetransfer.com

DrukDrukDrukker.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor tegenvallende resultaten als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten, teksten te kort langs de rand, lage resolutie afbeeldingen, etc. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.