ma - vr. 09.00 - 17.00 uur
Briefpapier

Bestelprocedure

1. Account Aanmaken
Om te kunnen bestellen op Drukdrukdrukker.nl dient u zich te registreren. U kunt hier een account aanmaken. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account. Het voordeel van een account is dat u wanneer u wilt bestellen enkel een email en wachtwoord hoeft op te geven, vervolgens worden uw opgeslagen adresgegevens gebruikt bij bestellingen en hoeft u niet opnieuw uw factuuradres, afleveradres en klantgegevens in te voeren. Daarnaast worden uw facturen ook bewaard in uw account en kunt u altijd makkelijk uw gegevens terugvinden.

2. Product selecteren
In de webwinkel vindt u in de linker kolum onze productgroepen met daarin de producten. Zodra u een product heeft gevonden die u wilt kopen, loopt u de specificaties (o.a. formaat, gewicht, materiaal) door. Dan opent een tabel met aantallen en prijzen en klikt u op het bedrag van uw keuze. Daarna drukt u op de knop "bestellen".

3. Kopen
Zodra u bij een product op "bestellen" heeft gedrukt komt u in de afreken omgeving terecht (mandje links boven in beeld). Daar krijgt u een overzicht van de geselecteerde producten die u wilt kopen. Als de gegevens kloppen, drukt u op "volgende". Log nu in met uw accountgegevens (emailadres en wachtwoord) en druk op "login". Vervolgens selecteerd u het aflever en factuur adres. Druk vervolgens op "volgende" en selecteer de vervoerder. U kunt kiezen uit ophalen in onze vestiging te Nijkerk (bij Amersfoort/Hoevelaken). Druk op vooruit betalen of voor een factuur. Bevestig uw bestelling en u kunt bij bevestiging bestelling uw bestanden uploaden (druk op de wereldbol, bestanden kiezen en druk op begin upload), en uw aankoop is gereed. Vervolgens krijgt u een bevestigingsemail met daarin uw bestelling. Let op de bevestiging is excl BTW.

4. Bestanden uploaden
Zodra uw bestelling voltooid is komt u op een pagina waar u de bestanden kunt uploaden of u kunt ze versturen naar drukdrukdrukker.wetransfer.com o.v.v. uw factuurnummer (anders weten wij niet welk bestand bij welke bestelling hoort!). Zodra de bestanden bij ons binnen zijn, controleren wij deze GRATIS op juistheid van het planoformaat en kleuropbouw, mochten hier fouten of onjuistheden in staan dan nemen we contact met u op zodat u deze fouten nog kunt herstellen.

5. U kunt uw factuur incl BTW downloaden bij "MIJN bestelling"
Komt u er niet uit, stuur dan de bestelling via de mail naar info@drukdrukdrukker.nl met uw telefoon nummer zodat wij u terug kunnen bellen bij eventuele vragen.