ma - vr. 09.00 - 17.00 uur
Briefpapier

KlantenserviceBij internet drukkerij DrukDrukDrukker kan je gemakkelijk producten bestellen. Je volgt de stappen en voegt simpelweg een product toe aan je winkelwagen door op het betreffende bedrag te klikken. Daarna kan je kiezen om direct af te rekenen, hiervoor dien je wel in te loggen of je te registreren, indien je nog geen account hebt. Ook kan je een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken, je dient dan alleen je adres in te vullen. Let op: je maakt dan geen gebruik van je ‘spaarpotje’.


Betalingsmogelijkheden

Bij DrukDrukDrukker kan je veilig betalen via MultiSafePay. Tijdens het afronden van je bestelling kan je aangeven hoe je wilt betalen. Dit kan via iDeal, Mastercard & Visa,
IBAN vooruitbetaling, Mister Cash (voor België). 


Levering van producten

Alle producten worden geleverd via UPS, DHL of PostNL. De levertijd kan je zelf kiezen op onze website: bij een aantal producten kan je zelfs voor levering met 1 werkdag kiezen! 
DrukDrukDrukker levert je bestelling neutraal af bij je klant.  
Ben je op de dag van de levering niet thuis? Dan wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Ben je dan weer niet thuis dan is het handig om even een briefje op de deur te hangen dat het bijvoorbeeld bij je buren afgeleverd kan worden. 


Hoe werkt het spaarpotje bij DrukDrukDrukker.nl?

2,5% bonus in je spaarpotje
Wij maken gebruik van een spaarsysteem. Je spaart automatisch bij elke bestelling die je afrondt via onze website. Om deel te nemen aan ons spaarsysteem dien je wel ingelogd te zijn. Bestellingen via e-mail vallen niet onder het spaarsysteem. 
Bij elke bestelling spaar je 2,5 % van het totaalbedrag (excl. btw). Dit spaarbedrag komt in je ‘spaarpotje’. Bij je volgende bestelling kan je ervoor kiezen om je tegoed in te wisselen of om verder te sparen. Bij voldoende tegoed kan je ook je hele bestelling betalen met je opgebouwde tegoed.

Laat anderen voor je sparen
Je kunt nog sneller sparen… door DrukDrukDrukker aan te bevelen bij uw relaties en vrienden. Dit kan je doen via je account. Ga in je account naar ‘Aanbevelen’ en vul het formulier in (je kan dit formulier meerdere keren invullen). Zodra je relatie zich registreert als nieuwe klant met het desbetreffend mailadres dan genieten jullie beiden van 2,5% bonus over het bedrag van elke bestelling via de website die door deze relatie geplaatst wordt. Dit geldt voor alle bestellingen nu én in de toekomst. Dus hoe meer nieuwe klanten je aanbeveelt en hoe meer zij bestellen, hoe sneller je jouw spaarpotje vult! Je ziet: aanbevelen loont!


Klachten

Heb je een klacht dan vragen wij je om contact met ons op te nemen. Per telefoon 033 – 258 18 00 of per mail info@DrukDrukDrukker.nl. Samen bekijken we dan hoe we je klacht kunnen oplossen.
Kijk voor meer informatie eerst naar onze Leveringsvoorwaarden. 


Korting voor reclamebureau's 

Wij hanteren een speciale korting van 5% voor ontwerpstudio's, reclamebureaus en wederverkopers die bestellingen plaatsen voor zichzelf of voor hun klanten. Deze korting komt nog bovenop de 2,5% in je spaarpotje (zie uitleg hierboven). Dus totaal 7,5% voordeel! Deze bestellingen kunnen wij ook direct (neutraal) naar de klant versturen met als afzender het reclamebureau of ontwerpstudio. 
Deze kortingen zijn alleen van toepassing bij bestellingen via het bestelsysteem op de website. Stuur bij registratie even een berichtje met je bedrijfsgegevens en inschrijving KvK naar info@DrukDrukDrukker.nl en wij stellen de korting dan voor je in. Natuurlijk kan je daarnaast ook nog gebruik maken van het aanbevelingsformulier om nog sneller te sparen.