ma - vr. 09.00 - 17.00 uur
Briefpapier

Nieuws

Nieuwsbrief, 06-11-2014

Betaalgemak voor bedrijven


Voor bedrijven bieden wij nu een extra service. Voortaan kunt u nu via onze website uw bestelling volledig afronden en deze daarna door uw financiële administratie laten betalen. Eerder was het niet mogelijk om een bestelling via de website te plaatsen als u niet in het bezit was van een betaalpas van het bedrijf.

IBAN overboeking
Kies bij de betaalopties voor 'IBAN overboeking', ofwel betaling per bank. U kunt dan uw bestelling volledig afronden en het bestand uploaden. Daarna kunt u de factuur in uw account downloaden en deze bij uw financiële administratie neerleggen voor betaling. Wij rekenen geen extra kosten voor deze service!

De IBAN overboeking staat bij ons gelijk aan vooruitbetaling, dit houdt in dat wij uw opdracht gaan uitvoeren zodra wij de betaling ontvangen hebben van uw bedrijf. DrukDrukDrukker is een internetdrukkerij waarbij betaling vooraf een vereiste is. Uw order wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling of printscreen van de betaling.

Bijkomend voordeel voor u
Zo maakt u wel gebruik van uw spaarpotje op onze website. Dus u spaart per bestelling 2,5% in uw spaarpotje en dit kunt u bij een volgend bezoek aan onze website verzilveren als korting of als u doorspaart zelfs voor gratis drukwerk.


Nieuwsbrief, 28-10-2014

Geboortevlaggen of naamvlaggen


Hebt u hier al eens aan gedacht: 
een geboortevlag met naam en geboortedatum van uw (klein)kind?

Hang de vlag uit bij de geboorte en daarna elke verjaardag die volgt.
Bovenstaande vlag hangt bij Hidde's verjaardag altijd aan de mast. Dit jaar voor de achtste keer! Zijn verjaardag is tenslotte pas écht zijn verjaardag als zijn naamvlag hangt te wapperen.

En natuurlijk is een vlag ook leuk bij bruiloften, Abraham/Sarah en andere speciale gebeurtenissen.Nieuwsbrief, 8-10-2014

Spaar voor korting of gratis drukwerk


U spaart bij elke bestelling
Spaar 2,5% bonus over het bedrag van elke bestelling via onze website. Dit gespaarde bedrag kunt u bij uw volgende bestelling gebruiken als korting of verder sparen voor gratis drukwerk.

Laat anderen voor u sparen
U kunt nog sneller sparen… door DrukDrukDrukker aan te bevelen bij uw relaties en vrienden. Dit kunt u dit doen via uw account. Ga in uw account naar ‘Aanbevelen’ en vul het formulier in (u kunt dit formulier meerdere keren invullen). Zodra uw relatie zich registreert als nieuwe klant met het desbetreffend mailadres dan geniet u beiden van 2,5% bonus over het bedrag van elke bestelling via de website die door deze relatie geplaatst wordt. Dit geldt voor alle bestellingen nu én in de toekomst. U ziet: aanbevelen loont!

Extra korting voor reclamebureaus en ontwerpstudio’s
Voor reclamebureaus en ontwerpstudio’s hebben we naast de 2,5% bonus een extra korting als u via de website bestelt. Stuur bij registratie even een berichtje met uw bedrijfsgegevens naar info@DrukDrukDrukker.nl en wij stellen de korting dan voor u in. Natuurlijk kunt u daarnaast ook nog gebruik maken van het aanbevelingsformulier om nog sneller te sparen.


 
Nieuwsbrief, 11-08-2014

Nieuwe frisse start na overname


Wij zijn verheugd u te kunnen informeren over de nieuwe start van onze internetdrukkerij. Wellicht heeft u gehoord of gelezen dat DrukDrukDrukker begin juli failliet is gegaan, hoewel onze werkzaamheden wel gewoon door gingen in overleg met de curator. Inmiddels beginnen wij met een nieuwe frisse start met DrukDrukDrukker.

Kleine veranderingen
De website is, passend bij een nieuwe frisse start, in kleur en uitstraling veranderd. 

De service en kwaliteit blijft zoals u gewend bent
Voor u als klant zijn er geen merkbare veranderingen. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw internetdrukwerk en garanderen de service en kwaliteit die u in de afgelopen jaren van ons gewend bent. Onze adresgegevens blijven hetzelfde, zo ook ons mailadres en het telefoonnummer. 

Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zien uw bezoek in onze webshop graag tegemoet!

Met hartelijke groet,

Peggy Wendel