ma - vr. 09.00 - 17.00 uur
Briefpapier

Veel gestelde vragen


Aanmelden

U kunt uzelf direct op DrukDrukDrukker.nl aanmelden door rechts bovenin de grijze balk op “Registreren” te klikken. Het is ook mogelijk om u aan te melden tijdens het afronden van uw bestelling.

Inloggen
Indien u zich al geregistreerd heeft, kunt u inloggen door uw e-mailadres en wachtwoord rechtsboven in de grijze balk in te vullen en daarna op inloggen te klikken. U ziet na het inloggen, in de grijze balk, direct wanneer u uw laatste bestelling heeft geplaatst. Naast de informatie over uw laatste bestelling ziet u hoeveel tegoed u al opgebouwd heeft in uw spaarpotje.

Levering van producten
Uw producten worden geleverd via UPS, DHL , PostNL of door onze eigen chauffeur. De levertijd kunt u kiezen bij uw bestelling. Bent u op de dag van de levering niet thuis? Dan wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Bent u dan weer niet thuis dan is het handig om even een briefje op de deur te hangen of het bijvoorbeeld bij buren afgeleverd kan worden.  

Orderbevestiging
Als u uw bestelling heeft afgerond, krijgt u via de mail een bevestiging van uw bestelling met een overzicht van de door u bestelde producten. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw bestelling kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@DrukDrukDrukker.nl

Bestanden uploaden
Na de afronding/betaling van uw bestelling kunt u de bestanden uploaden via onze site of via drukdrukdrukker.wetransfer.com o.v.v. uw factuurnummer. 

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via deze link: Wachtwoord vergeten?